CarShine + Lauvåsen IF = sant

Lauvåsen IF - CarShine

CarShine + Lauvåsen IF = sant

Lauvåsen IF og CarShine har signert sponsoravtale ut 2022.

(Foto: på bilde sponsoransvarlig Gerth Scerri og eieren av CarShine Bernhard Roland). Vi er veldig stolte av å ha lokal bedrift på laget som ønsker å spille oss gode. Som medlem av Lauvåsen IF får du en del goder. Disse må du bare benytte deg av. Oppgi kodenavnet «Lauvåsen» ved bestilling så er følgende rabatter tilgjengelig:

• 25 % rabatt på utvendig vask
  • 15 % rabatt på polering
  • 10 % rabatt på alle andre tjenester som eksempelvis innvendig rengjøring, lakkbeskyttelse, rens av seter, fjerning av riper etc.(Alle rabatter trekkes fra opprinnelig veil. pris)

Kort om CarShine

I løpet av 2017 har det rullet 7 000 biler ut av deres lokaler med fornøyde eiere bak rattet. 30 års erfaring og spesialkompetanse innen alle aspekter ved bilpleie, har gjort de til et populært valg for den som er glad i bil. CarShine ble etablert i 1996 av Jan Petter Hannaas, som har vært i bilbransjen siden 1977. Hos CarShine kan du være sikker på at bilen din er i trygge hender.

I 2009 flyttet de inn i ett av Norges største bilpleielokaler. På deres 1150 m2 i Sørlandsparken, tilbyr de nye og eldre biler alt fra bilpleie i luksusklassen til en liten finish før veien kaller på ny. Ingen jobb er for liten, ingen jobb for stor. Deres kvalifiserte stab er glad i bil, og utfører hvert oppdrag deretter.

Mannen i gata er viktig for CarShine. Det samme er bilforhandlere. Dette er kundemassen deres. De opplever at bedrifter og privatpersoner ofte vender tilbake til de. Tungvekteren Bay Auto har sendt sine biler til CarShine for pleie siden 1990. Det er tillitserklæring.

Ønsker du å gi din bil et løft håper CarShine at du ruller innom. De skal gjøre deres ytterste for å gjøre deg og din bil fornøyd.

Velkommen til Sørlandets største og mest moderne senter for bilpleie.
Les mer om CarShine og hva de kan tilby deg her: http://www.carshine.no/