Egon – der alle hører hjemme

Egon-bidrar

Egon – der alle hører hjemme

Egon Sørlandssenteret og Lauvåsen IF inngår en kickbackavtale!

En kickbackavtale hos Egon innebærer at klubben vår mottar 10% kickback på det som er bespist.

Oppgi avtalenavnet «LAUVÅSEN» når du skal spise og 10% av verdien på maten vil automatisk gå til Lauvåsen IF.  Ellers vil Egon sponse klubben vår med gavekort og stille opp på våre arrangementene. Vi er utrolig glad for at Egon Sørlandssenteret er med på laget og bidrar på den måte de gjør. Det er bare å begynne å bruke avtalenavnet «LAUVÅSEN» allerede i dag. Det er en veldig enkel måte å støtte Lauvåsen IF på.

Egon Sørlandssenteret har blitt en fantastisk Egon med direkte inngang fra senteret og egen uteservering. Restauranten har 240 sitteplasser og her finner du Egons fantastiske meny – akkurat som på andre Egon.

Lun atmosfære, hyggelig service og god mat – Egon – der alle hører hjemme.

Mandag – torsdag 1000 – 2300
Fredag – lørdag 1000 – 2400