width="100%"

Lauvåsen IF er stiftet i april 2015. Vi regner med at foreningen vil vokse i takt med utbyggingen av området. Lauvåsen vil, når alt er ferdig, bli en bydel med mellom 4000 og 5000 innbyggere. Det er det største boligprosjektet på østsiden av byen. Trykk her for å lese mer om Lauvåsen området og videreutvikling av den.

Styret Lauvåsen IF: Dragoslav Jerkovic (styreleder), Bernt Welde (nestleder), Janne Natalie Andreassen, Terje Thesen, Janne Vium Båge, Eva Lene Skog (styremedlemmer), Robert Andersen (vara med økonomi ansvar) og Gerth Scerri (vara med sponsor ansvar). Lurer du på noe? Send mail til styret(at)lauvasenif.no. Org.nummer 915 246 966

 

Egon – der alle hører hjemme

Egon-bidrar

Egon – der alle hører hjemme

Egon Sørlandssenteret og Lauvåsen IF inngår en kickbackavtale!

En kickbackavtale hos Egon innebærer at klubben vår mottar 10% kickback på det som er bespist.

Oppgi avtalenavnet «LAUVÅSEN» når du skal spise og 10% av verdien på maten vil automatisk gå til Lauvåsen IF.  Ellers vil Egon sponse klubben vår med gavekort og stille opp på våre arrangementene. Vi er utrolig glad for at Egon Sørlandssenteret er med på laget og bidrar på den måte de gjør. Det er bare å begynne å bruke avtalenavnet «LAUVÅSEN» allerede i dag. Det er en veldig enkel måte å støtte Lauvåsen IF på.

Egon Sørlandssenteret har blitt en fantastisk Egon med direkte inngang fra senteret og egen uteservering. Restauranten har 240 sitteplasser og her finner du Egons fantastiske meny – akkurat som på andre Egon.

Lun atmosfære, hyggelig service og god mat – Egon – der alle hører hjemme.

Åpningstider
Mandag – torsdag 1000 – 2300
Fredag – lørdag 1000 – 2400
Søndager og helligdager 1100 – 2300

Kontaktinformasjon
Barstølveien 31-35
4636 Kristiansand

38 60 99 95
E-post

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.