Lauvåsen IF får støtte fra Zuccarellostiftelsen!

zuccarellostiftelsen

Lauvåsen IF får støtte fra Zuccarellostiftelsen!

Dette er fantastiske nyheter for oss i Lauvåsen IF. Vi er en liten fleridrettslag og dette betyr mye for oss og våre medlemmer.

Stiftelsen til Mats Zuccarello har akkurat bekreftet at de skal støtte Lauvåsen IF med midler og utstyr slik at vi kan rekruttere og beholde flere av barna og ungdommene i Lauvåsen IF! Vi ønsker å være en idrettsforening for alle barn og ungdom, og Zuccarellostiftelsens motto er «idretten skal være for alle»!

Om Zuccarellostiftelsen:
Zuccarellostiftelsen hjelper barn og unge inn i idretten og til fysisk aktivitet gjennom å bringe gjennomføringskraft til utvalgte prosjekter, støtte opp om lokale ildsjeler og samarbeide med idretten så flere kan komme med.

Zuccarellostiftelsen er et personlig initiativ fra Mats Zuccarello som nå, samtidig som han er en av verdens fremste idrettsutøvere, vil bruke sitt navn og sitt engasjement til å hjelpe barn og unge så de selv kan få oppleve den samme idrettsgleden som Mats setter så høyt. Idretten skal være for alle.

Ambisjonen er like enkel som den er ambisiøs; ingen barn og unge i Norge skal behøve å bli stående igjen på sidelinjen.