Lauvåsen IF forlenger med Macron!

lif-macron

Lauvåsen IF forlenger med Macron!

Lauvåsen IF og Macron (Skandisport Sør AS) forlenger ut 2021.

Det er en glede å meddele at vi har skrevet under en ny utstyrsavtale med Macron og vi ser frem til videre samarbeid med en av de aller beste leverandørene ut i markedet.

Macron har etablert seg godt i distriktet og har åpnet en butikk 1.mars 2018 på Sparebanken Sør Arena.
De har et bredt utvalg innen idrett som dekker våre behov. Vi vil sammen med Macron utvikle videre klubbshopen slik at det er mer tilpasset våre aktiviteter. Følg med på våre kanaler (SoMe) for mer informasjon. Vi gleder oss til fortsettelsen.