width="100%"

Lauvåsen IF er stiftet i april 2015. Vi regner med at foreningen vil vokse i takt med utbyggingen av området. Lauvåsen vil, når alt er ferdig, bli en bydel med mellom 4000 og 5000 innbyggere. Det er det største boligprosjektet på østsiden av byen. Trykk her for å lese mer om Lauvåsen området og videreutvikling av den.

Styret Lauvåsen IF: Dragoslav Jerkovic (styreleder), Bernt Welde (nestleder), Janne Natalie Andreassen, Terje Thesen, Janne Vium Båge, Eva Lene Skog (styremedlemmer), Robert Andersen (vara med økonomi ansvar) og Gerth Scerri (vara med sponsor ansvar). Lurer du på noe? Send mail til styret(at)lauvasenif.no. Org.nummer 915 246 966

 

Lauvåsen IF forlenger med Macron!

lif-macron

Lauvåsen IF forlenger med Macron!

Lauvåsen IF og Macron (Skandisport Sør AS) forlenger ut 2021.

Det er en glede å meddele at vi har skrevet under en ny utstyrsavtale med Macron og vi ser frem til videre samarbeid med en av de aller beste leverandørene ut i markedet.

Macron har etablert seg godt i distriktet og har åpnet en butikk 1.mars 2018 på Sparebanken Sør Arena.
De har et bredt utvalg innen idrett som dekker våre behov. Vi vil sammen med Macron utvikle videre klubbshopen slik at det er mer tilpasset våre aktiviteter. Følg med på våre kanaler (SoMe) for mer informasjon. Vi gleder oss til fortsettelsen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.