Årsmøte

FORRIGE ÅRSMØTE
(nederst: protokoll og innkallelse fra forrige årsmøter)

Dato: mandag 19.mars 2017

Tid: 20.15
Sted: Hånes skole, avd. Brattbakken

Dagsorden:

Sak 1. Godkjenning av de stemmeberettigete
Sak 2. Godkjenning av innkalling og dagsorden
Sak 3. Valg av møteleder, referent av medlemmer til å signere protokoll
Sak 4. Årsberetning 2017
Sak 5. Regnskap 2017
Sak 6. Budsjett 2018
Sak 7. Fastsette medlemskontigent og treningsavgift
Sak 8. Organisasjonsplan
Sak 9. Personvern og GDPR
Sak 10. Behandling av innkomne saker
Sak 11. Valg (leder, nestleder, styremedlem, vara osv.)

Hvis du ønsker å delta på årsmøte så må du være/bli medlem av Lauvåsen IF først. Dette gjør du ved å bli støttemedlem. www.lauvasenif.no/#blimedlem
Det samme gjelder dersom du ønsker å fremme et forslag eller ha stemmerett. Forslag til sakslisten sendes STYRET innen 28.februar!

Tidligere årsmøte:
– Protokoll årsmøte LIF 2018 (signert)
– Innkalling til årsmøte 2018 (fullstendig innkallelse sendes til medlemmer per e-post)
– Protokoll årsmøte 2017 (sign.)

Tags: