Regler og vilkår for dans

Regler og vilkår

1. Varighet

Vårsemseter:
Fra ca. midten av januar til ca. mars (totalt ca.10 timer/økter).

Høstsemester:
Fra ca. begynnelsen av oktober til ca.begynnelsen av desember (totalt ca.10 timer/økter).

For riktige datoer, ta kontakt med styreleder eller følg med på Facebook.
Danseaktiviteten er stengt i alle kommunale ferier og røde dager (helligdager).

2. Priser / Rabatter

Pris:
BREAKDANCE: 1300,- høst og 1000,- vår. Totalt 2300,-. Dette er inkl.medlemskontigent.
JAZZDANS: 2300,- for 20 timer/økter. Dette er inkl.medlemskontigent.

3. Kjøpsbetingelser

Betaling skjer ved fakturering. Denne sendes til den oppgitte e-post adressen.

4. Endringer

Lauvåsen IF tar forbehold om endringer i timeplanen og kan avlyse kurs ved for få påmeldte elever.

5. Bindende påmelding

– Påmeldingen er under alle omstendigheter bindende.
– Bindingen gjelder for enten for ett semester (vår eller høst. Gjelder breakdance) eller for eks.antall timer/økter (gjelder jazzdans).
– Vi refunderer ikke trenings/kursavgiften.
– Kjøp av medlemskap er personlig og kan ikke overføres til andre.
– Refusjon eller delvis refusjon av semesteravgift gis kun ved fremlagt legeerklæring hvis det er langvarig sykdom eller skade.
– Refusjon avregnes fra sykemeldingsdato, og sykemeldingen må leveres til Lauvåsen IF senest 30 dager etter sykemeldingsdato.
– Ved forsinket påmelding eller kortere fravær grunnet sykdom, reiser eller liknende beregnes ikke fradrag i medlemskapet/trenings/kursavgiften.

6. Ansvar

Eleven deltar på eget ansvar. Lauvåsen IF er ikke ansvarlig for mindre fysisk skader eller annen form for skade som eleven måtte pådra seg i treningslokaler. Ved alvorlige skader eller uhell må styrelederen kontaktes. I slike tilfeller sendes saken videre til If skadeforsikring. Eleven er selv ansvarlig for egne materielle ting som eleven medbringer til treningslokaler.