width="100%"

Lauvåsen IF er stiftet i april 2015. Vi regner med at foreningen vil vokse i takt med utbyggingen av området. Lauvåsen vil, når alt er ferdig, bli en bydel med mellom 4000 og 5000 innbyggere. Det er det største boligprosjektet på østsiden av byen. Trykk her for å lese mer om Lauvåsen området og videreutvikling av den.

Styret Lauvåsen IF: Dragoslav Jerkovic (styreleder), Bernt Welde (nestleder), Janne Natalie Andreassen, Terje Thesen, Janne Vium Båge, Eva Lene Skog (styremedlemmer), Robert Andersen (vara med økonomi ansvar) og Gerth Scerri (vara med sponsor ansvar). Lurer du på noe? Send mail til styret(at)lauvasenif.no. Org.nummer 915 246 966

 

Tren billigere på Fitness 24/7!

Tren billigere på Fitness 24/7!

Ja du leste riktig. Blir du medlem/støttemedlem av Lauvåsen IF, så får du billigere trening!

Fitness 24/7 og Lauvåsen IF har inngått samarbeid. Det Fitness 24/7 kan tilby våre medlemmer og støttemedlemmer er ett billigere medlemskap til 249,- per måned (ordinær pris 299,- per måned), samt kun 99,- for inngangskortet (ordinær pris 299,-). Dette er et KNALL tilbud som vi håper flere av våre nåværende og fremtidige medlemmer/støttemedlemmer benytter/vil benytte seg av.

På denne linken kan dere se hvilke bedrifter som er med på våres fordelskort avtale, og hva de tilbyr.

Tags:
No Comments

Post A Comment