Tren billigere på Fitness 24/7!

Ja du leste riktig. Blir du medlem/støttemedlem av Lauvåsen IF, så får du billigere trening!

Fitness 24/7 og Lauvåsen IF har inngått samarbeid. Det Fitness 24/7 kan tilby våre medlemmer og støttemedlemmer er ett billigere medlemskap til 249,- per måned (ordinær pris 299,- per måned), samt kun 99,- for inngangskortet (ordinær pris 299,-). Dette er et KNALL tilbud som vi håper flere av våre nåværende og fremtidige medlemmer/støttemedlemmer benytter/vil benytte seg av.

På denne linken kan dere se hvilke bedrifter som er med på våres fordelskort avtale, og hva de tilbyr.

Tags:

Post A Comment